Personen alarmering

Personen alarmering


Zo lang mogelijk zelfstandig blijven, de meeste mensen vinden dat één van de belangrijkste dingen in hun leven. Maar een ander heel belangrijk ding is een gevoel van veiligheid, want wat als je alleen bent, en je komt bijvoorbeeld te vallen of je voelt je opeens niet lekker? Dan is het fijn als er op een eenvoudige manier hulp ingeroepen kan worden. Personenalarmering kan daarbij helpen.

Tunstall


Beter Thuis Wonen MultiHulp werkt op het gebied van personenalarmering samen met Tunstall. Zij hebben niet alleen personenalarmering, maar ook verschillende andere producten en diensten die bij kunnen dragen aan behoud van zelfstandigheid. Op de website van Tunstall staat wat er allemaal is, en hoe deze middelen verkregen kunnen worden. Onze medewerkers zijn natuurlijk ook van harte bereid om hierbij te helpen.

Belangrijk: Neem contact op met de verzekering als je een machtiging hebt voor personenalarmering (een medische indicatie). Sommige verzekeraars geven aan bij wie je de personenalarmering af moet nemen als je een machtiging hebt.