Huishoudelijk

Huishoudelijke ondersteuners


Het kan zijn dat je (tijdelijk) hulp nodig hebt bij de huishoudelijke ondersteuning. Bijvoorbeeld stofzuigen, strijken, bed opmaken, stoffen of dweilen. Hiervoor kun je een beroep doen op Beter Thuis Wonen MultiHulp. Eén van onze medewerkers komt dan ondersteuning bieden in de bezigheden die voor jou waardevol zijn.

We luisteren naar jouw verhaal en stemmen daar de zorg op af. Als dat nodig of wenselijk is in samenwerking met anderen. Op een positieve manier kijken we waar jouw kracht ligt. Wat kan er zelf nog gedaan worden, wat kan er gedaan worden door je netwerk en waarin kunnen wij ondersteunen.

De huishoudelijk ondersteuner werkt vanuit kracht. Dat wil zeggen; creatief, in samenwerking en respectvol. Dit uit zich in zelfvertrouwen, verantwoordelijkheid en een ondernemende, actieve houding. Zowel richting de mens als naar de omgeving. Dit houdt Beter Thuis Wonen MultiHulp in haar geheel slagvaardig en wendbaar met een garantie op vakkundigheid.

Aanvraag


Huishoudelijke ondersteuning kan aangevraagd worden via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning bij je gemeente. De gemeente stelt een indicatie vast. Vervolgens komt er een Beter Thuis Wonen MultiHulp medewerker bij je thuis langs om samen te kijken wanneer en hoe je de ondersteuning krijgt