Dagbesteding

Dagbesteding


Bij de dagbesteding komen mensen van alle leeftijden samen. U kunt hier anderen ontmoeten, met elkaar praten en samen aan diverse activiteiten deel nemen. Wij bieden een dag invulling aan die is opgesteld voor en door deelnemers. De activiteiten zijn gericht op meedoen, zingeving, elkaar ontmoeten, het leuk hebben en lekker bezig zijn.

We bieden een afwisselende en informatief programma aan en zorgen voor een zinvolle dag invulling. Passend bij uw persoonlijke voorkeur en mogelijkheden. U kunt er gezamenlijke maar ook individuele activiteiten ondernemen. De dagbesteding kent flexibele openingstijden. Wanneer het de hele dag geopend is wordt er s’middags gezamenlijk voor een maaltijd gezorgd.


Aantal Punten


  • U wilt graag ondersteuning vinden bij het vinden van een passende dag invulling.
  • Vrijblijvende inloopmomenten waarbij u een kopje koffie of thee kunt komen drinken.
  • U wilt actief meedoen aan arbeidsproces of helpen met reguliere activiteiten in wijken.
  • U heeft behoefte aan meer structuur of overzicht in uw leven.
  • U heeft behoefte aan gewoon een gezellig praatje, of wilt juist kennis delen en uitwisselen.

De begeleider werkt vanuit passie en kracht. Dat wil zeggen; creatief, in samenwerking en respectvol. Dit uit zich in zelfvertrouwen, verantwoordelijkheid en een ondernemende, actieve houding. De hele dag is er een begeleider aanwezig op de dagbesteding of activiteitencentrum. Mensen kunnen bij de begeleider terecht voor vragen & ondersteuning in de activiteiten.

Aanvraag en indicatie


Wilt u deel nemen aan de dagactiviteiten in Enschede of wilt u meer informatie, bel 053-2600033 of vul het contactformulier in. Het kan zijn dat voor bepaalde activiteiten een WMO indicatie voor dagbesteding (Begeleiding Groep) nodig is. Heeft u deze niet? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Voor de inloopmomenten heeft u geen indicatie nodig, deze zijn voor iedereen vrij toegankelijk.