Begeleiding

Begeleiding


Het kan zijn dat je in de thuissituatie wat extra ondersteuning kunt gebruiken. De begeleiding is per persoon zeer verschillend. Je kunt denken aan hulp bij structuur in dagen aanbrengen, financiƫn beheren of begeleiding in de opvoeding. Ook komen we bij mensen thuis die een psychiatrisch ziektebeeld hebben. Door de ondersteuning van onze begeleiders bij je thuis behoud je de regie in je leven.

We luisteren naar jouw verhaal en stemmen daar de zorg op af. Als dat nodig of wenselijk is in samenwerking met anderen. Op een positieve manier kijken we waar jouw kracht ligt. Wat gaat er zelf goed en waarin kunnen wij ondersteuning bieden. Bij het eerste contact moment met de thuisbegeleider worden er persoonlijke doelen opgesteld. Gedurende de begeleidingsperiode worden deze doelen geƫvalueerd en zo nodig bijgesteld.

De begeleider werkt vanuit kracht. Dat wil zeggen; creatief, in samenwerking en respectvol. Dit uit zich in zelfvertrouwen, verantwoordelijkheid en een ondernemende, actieve houding. Zowel richting de mens als naar de omgeving. Dit houdt Beter Thuis Wonen MultiHulp in haar geheel slagvaardig en wendbaar met een garantie op vakkundigheid

Aanvraag


Thuisbegeleiding is een maatwerkvoorziening, die je kunt aanvragen via de gemeente. De gemeente bespreekt, naar aanleiding van jouw verhaal, samen met Beter Thuis Wonen MultiHulp welke ondersteuning nodig is. In overleg met de begeleider bepaal je vervolgens welke tijdstippen en dagen je begeleider komt.